Close

Over ons

We streven naar perfectie

De productie van hoogwaardige gras-, klaver- en groenbemesterzaden! Dat is waar het bij Westyard allemaal om draait. Met de jarenlange kennis en ervaring in het zaadwezen zijn wij volop thuis in deze wereld. Westyard kent alle kenmerken, pluspunten en mogelijkheden en is een waardevolle partner op het gebied van zaden.

Het wereldwijde netwerk dat in de loop der jaren is opgebouwd in de research, productie, inkoop en verkoop van zaden is van zeer grote waarde. Voor de afzetmarkt in met name Europa en de USA heeft Westyard een uniek productie concept opgezet met een areaal van ruim 5000 hectare.

Zorg voor totale proces

In samenwerking met de door Westyard zelf geselecteerde grote productie units in Duitsland, Scandinavië, Tsjechië, Slowakije en Hongarije wordt er op een uiterst professionele wijze zaad geproduceerd. Op deskundige wijze draagt Westyard zorg voor de contracten, advisering, oogst en het totale bewerkingsproces tot en met de levering  aan onze klanten. Naast opdrachtproductie verkoopt Westyard ook graszaad en andere zaadsoorten van eigen rassen en mengsels hiervan.

60 jaar ervaring

Ruim 60 jaar ervaring op het gebied van graszaden. Dat ligt aan de basis van Westyard. Een graszadenorganisatie die op 1 januari 2016 is opgericht door Rob Westerhof, nadat hij alle activiteiten van Nas Ag-Consultancy had overgenomen. Maar de geschiedenis gaat iets verder terug. Nas Ag-Consultancy was in handen van Michel Nas, een graszadenexpert die ruim 40 jaar werkzaam is geweest binnen de Royal Barenbrug groep en zelf  in 2004 zijn eigen graszadenorganisatie heeft opgericht. Deze kennis en expertise, in combinatie met de ruim 25 jaar ervaring van Rob Westerhof in de graszaden business kenmerkt Westyard.


.

Portfolio

Alleen het beste is goed genoeg

Belangrijkste soorten
  • Voedergrassen
  • Gazongrassen
  • Rode klaver
  • Inkarnaatklaver
  • Gele mosterd
  • Bladrammenas
  • Facelia
  • Brouwgerst en wintertarwe
Andere gewassen

Door de grote kennis en ervaring in de wereld van gras- en andere zaden is het een kleine stap naar andere gewassen. Zo produceert Westyard reeds enkele jaren ook luzerne en granen (tarwe en brouwgerst). De bedrijven waarmee wordt samengewerkt met betrekking tot deze gewassen zijn zelf ook reeds tientallen jaren thuis in deze markt en kennen alle ins en outs op dit gebied. Wij vertellen u graag meer over deze andere gewassen in een persoonlijk gesprek.

Consultancy projecten

Met een klein, maar ervaren team bestaande uit agrarische experts werkt Westyard op consultancy basis aan verschillende andere projecten. Interesse in dit soort projecten? Neemt u dan contact met ons op, zodat we u er alles over kunnen vertellen.

Meer informatie

Italiaans Raaigras
Timothee
Bladrammenas
Facelia
Inkarnaatklaver
Rode Klaver
Gele mosterd
Engels Raaigras Tetra


.

Onze Filosofie

Continuïteit in kwalitatieve samenwerking

De basis voor succes

Kwaliteit, continuïteit en service zijn de pijlers van onze werkwijze. Dit is de basis van waaruit er gewerkt wordt. En daar houden wij ons aan. Voor de klant, maar ook voor de leverancier. Alleen zo kunnen wij dit blijven garanderen en een langdurige samenwerking aangaan.

Continuïteit in partnership

Alleen productiegarantie en een zo groot mogelijke oogstzekerheid tegen unieke contractvoorwaarden leiden op lange termijn tot optimale synergie tussen de opdrachtgever en Westyard.

Kwaliteit

Ons productie-concept is gebaseerd op deskundigheid van vaste productiepartners die de hoogst mogelijke kwaliteit leveren.

Service

Door onze efficiënte productie units en onze professionele logistieke systemen zijn wij in staat om al onze klanten, de door hun gewenste kwaliteit en kwantiteit, op het juiste moment te leveren.


.

Connect with us

Rob Westerhof

Managing Director

T +31 625 399 377

M rwesterhof@westyard.nl

Katarina Dreiseitelova

Production/Logistic Manager

T +421 905 722 731

M kdreiseitelova@westyard.nl

Diane Bonnes

Office Manager

T +31 655 102 303

M dbonnes@westyard.nl


Westyard B.V., Ootmarsumsestraat 29, 7591 EN Denekamp, The Netherlands

Top